CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, December 4, 2009

tengok wayang doi...


salam..ahaks...penat doi.. tengok muvie..start kol 9 mlm...tgk cite 2012...dorang cakap masuk box office...so...aku pon p lah tengok aper yang bestnyer tentang cite nie sampai dikatakan box office..

bila tengok..okeylah...cerita nie sebenarnya..bukan pasal ending of world atau hari kiamt yang dorang heboh2kan...tapi pasal banjir besar..ala...macam cerita yang termaktub dalam al-quran n cerita nabi nuh dengan bahtera...adoi...
punyalah dorang cakap nak ending world...tapi aku respeklah dengan cerita nie..dia ponya skrin efek...betol2 mengagumkan aku..hehehe...

pas tengok cerita nie..aper lagi...minum..haus...sebab aku nie pemalas nak beli popcorn n air bawak masuk rum...hehehe...

1 comments:

Putra Al-Maliki said...

org2 yahudi nie xkan berani nak buat cite betul2 pasal hari kiamat punyer.. diorang sendiri pun takut mati sebenarnya.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.